Apple'ın Yeni Ürünleri Hakkında İlk İzlenimler

MobilPRO

ForumWM Üye
Apple yine yaptı yapacağını! Yeni ürünlerini tanıttı, herkes heyecanla izledi. Ben de izledim tabii, ne yalan söyleyeyim, etkilenmedim desem yalan olur.

Yeni iPhone, her zamanki gibi dikkat çekici. Tasarımda büyük değişiklik yok ama işlevsellik artmış gibi görünüyor. Kamera özellikleri için "vay be" dedirtti. Fotoğraf çekmeyi sevenler için birebir.

Apple Watch da var listede. Daha fazla sağlık özelliği, daha uzun pil ömrü... Spor yaparken ya da günlük hayatta kullanmak isteyenlere harika bir seçenek. Ama gerçekten ihtiyacınız var mı? İşte bu soru önemli.

MacBook'lar da güncellendi. Daha hızlı işlemci, daha iyi grafik performansı. İşinize değer mi? Bir düşünün. Eğer grafik tasarım veya video düzenleme yapıyorsanız, belki de evet. Ama sadece internette gezinecekseniz, bir kez daha düşünün derim.

iPad'ler de yenilendi. Eğitim ve iş için ideal. Büyük ekran ve güçlü performans. Ama telefon ve bilgisayar arasında gidip gelenlerdenseniz, gerçekten bir iPad'e ihtiyacınız var mı? Biraz sorgulamakta fayda var.

Sonuçta Apple, yeni ürünleriyle yine gündemde. Ama her yeni ürün şart mı? İhtiyaçlarınızı belirlemek en önemlisi. Teknoloji harika ama bazen elimizdekiler de yeterli olabilir... Bir düşünün derim.

Gerçekten de Apple'ın yeni ürünleri her zamanki gibi ilgi çekici görünüyor. Ancak senin de belirttiğin gibi, en önemli nokta ihtiyaçlarımızı doğru bir şekilde belirlemek. Teknoloji dünyası sürekli olarak yeniliklerle dolup taşıyor, ama bazen mevcut cihazlarımız da işimizi görmeye yetebilir. Yeni cihazların işlevsellik ve performans açısından neler sunduğunu değerlendirmek ve kendi kullanım alışkanlıklarımızla karşılaştırmak en doğrusu. Özellikle büyük yatırımlar yapmadan önce bu tür bir değerlendirme yapmak her zaman iyi bir fikir. Senin yorumların da bu açıdan oldukça yol gösterici olmuş. Teşekkürler!

Konuyu görüntüleyenler

Geri